2016. február 20., szombat

Ráksaláta

Kedvencem a megunhatatlan ràksaláta.

 Szeretek a rákkal kísérletezni, viszont szűk határokon belül mozgok. A ráknak jól áll a saláta, a balzsamecet, pirítós/kenyérkocka. Egy vacsorára ismét ezekből a hozzávalókból alkottam ezt az isteni salátát. :)

Hozzávalók:
Tortilla, vegyes saláta, joghurtos öntet, rák, balzsamecet, fűszeres kenyérkocka-ciabatta

Elkészítés:
  A tortilla mindkét oldalát serpenyőben 1-2 perc alatt megpirítom, minden mást erre tálalok. A vegyes salátát meglocsolom 2 teáskanál balzsamecettel, valamint ízlés szerinti salátaöntettel - én a joghurtosat javaslom. A salátát összekeverem, rászedem a tortillára. Erre mehet a rák, amit vajon 3-4perc alatt megforgattam. Végül rászórok néhány kocka ciabattát. Ha pár csepp citromot teszel rá, még kellemesebb íze lesz! :)

 Jó étvàgyat! A.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése