2015. október 16., péntek

Hawaii csirke

Szeretjük a húst gyümölccsel kombinálni. Ezúttal a csirkéhez ananász kerül.

Hozzávalók:
  -egy egész csirkemell
  -egy egész ananász, vagy konzerv
  -sajt
  -csirkefűszer, vaj
  -mirelit krokett (ha Te szeretnéd készíteni, itt egy recept!)
Tipp: Ha simán ananásszal snassznak találod, vagy még turbóznád, sonkát is tehetsz a sajt alá!

Elkészítés:
  A csirkemellet vékonyra felszeleteljük, megszórjuk csirkefűszerrel majd vajon serpenyőben mindkét oldalát megpirítjuk. Ezután alufóliával bélelt tepsibe tesszük a hússzeleteket, amire rátesszük az ananász szeletet, vagy kockákat. Erre reszelt, vagy lap sajtot teszünk. (Én füstöltet és simát is szoktam tenni.)
 Sütőben kb. 160°C-on készre sül, amikorra a sajt megolvad rajta! 

Köret:
  Ha hűtött krokettet veszel, (ebből javaslom a Pennyset, mert jó minőség, panírozott, finom!) magas hőfokon sütőben, zsiradék hozzáadása nélkül pár perc alatt kész. Rizzsel is kiváló!

Könnyen, finomat! :) A.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése