Szeretjük a húst gyümölccsel kombinálni. Ezúttal a csirkéhez ananász kerül.
Hozzávalók:
-egy egész csirkemell
-egy egész ananász, vagy konzerv
-sajt
-csirkefűszer, vaj
-mirelit krokett (ha Te szeretnéd készíteni, itt egy recept!)
Tipp: Ha simán ananásszal snassznak találod, vagy még turbóznád, sonkát is tehetsz a sajt alá!
Elkészítés:
A csirkemellet vékonyra felszeleteljük, megszórjuk csirkefűszerrel majd vajon serpenyőben mindkét oldalát megpirítjuk. Ezután alufóliával bélelt tepsibe tesszük a hússzeleteket, amire rátesszük az ananász szeletet, vagy kockákat. Erre reszelt, vagy lap sajtot teszünk. (Én füstöltet és simát is szoktam tenni.)
Sütőben kb. 160°C-on készre sül, amikorra a sajt megolvad rajta!
Köret:
Ha hűtött krokettet veszel, (ebből javaslom a Pennyset, mert jó minőség, panírozott, finom!) magas hőfokon sütőben, zsiradék hozzáadása nélkül pár perc alatt kész. Rizzsel is kiváló!
Könnyen, finomat! :) A.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése